Posted on

Április 29-én jelenik meg az SPV/Steamhammer gondozásában a germán Sodom új albuma, az Epitome Of Torture, és könnyen lehet, hogy a rajongók meglepődnek majd a trió egynémely új dalán, Tom Angelripper ugyanis visszafogottságot és dallamokat emleget pár szám kapcsán.

A Sodom összesen tizenkét új szerzeményt rögzített az új albumra, illetve bónuszként egy egyelőre meg nem nevezett Motörhead feldolgozást, ám az igazi meglepetésnek az ígérkezik, hogy a germán thrash trió sokkal változatosabbnak és dallamosabbnak ígéri az Epitome Of Torture-t, mint eddig bármelyik nagylemezüket. „A lemezen nem csak a tipikus Sodom ízek köszönnek vissza, hanem van két-három olyan számunk is, amik sokkal visszafogottabbak és dallamosabbak annál, amit az emberek várnának tőlünk”, mondja az anyagról a főnök Tom Angelripper.

Az anyag producere Waldemar Sorychta volt, a lemez pedig négy különböző formátumban kerül majd a boltokba: a sima jewel case CD mellett lesz limitált digipak kiadás két bónuszdallal és egy poszterrel, dupla bakelit három bónusszal, illetve digitális változat is. A borító még nem nyilvános, de az már biztos, hogy a Sodom kabalafigurája, a gázmaszkos Knarrenheinz helyet kap rajta, méghozzá egy fejlesztett formában. A grafikai megjelenítésért az a Meran Karanitant felelt, aki azelőtt a Six Feet Underrel, a Hatebreeddel és a Dimmu Borgirral is dolgozott már. Az első videó a Stigmatized című dalra készül február második felében, ami azért is fontos, mert a csapat évek óta nem forgatott hivatalos klipet. Ha már lúd, legyen kövér: Angelripper szerint a videó kompromisszummentes és sokkoló lesz.

forrás: www.shockmagazin.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük