Posted on

Megvan a Lords of Depravity 2. részének megjelenési dátuma:

Június 28.án jelenik meg európában és július 13.án amerikában az SPV terjesztésében. A DVD ismét két lemezt fog tartalmazni, 2 könyvecske társaságában.

DVD 1. 230 percben dolgozzák fel a Sodom történet 1999-2009.

DVD 2. Wacken open air felvételek, kimaradt jelenetek 180 percben.

Kedves Sodom rajongók!

Íme Tom Angelripper beszámolója a következő időszakban várható Sodom kiadványokkal kapcsolatban:

Sodom DVD – Lords of Depravity Második rész:

Eljött az idő…Miután rendszereztük az elmúlt 15 év során összegyűjtött felvételeinket, elkezdődtek a második DVD munkálatai, melyet a következő hónapban szeretnénk befejezni. A munkánk eredménye a több mint 5 órás tömény Sodom eszencia lesz.

Sokat kellett várni erre a lemezre, de biztosíthatok mindenkit: megérte! A DVD producerét Ronald Matthes-t idézve: ez volt a valaha legnagyobb zenei produkció amiben valaha részt vett. Jelenleg nem áll módomban konkrét megjelenési dátumot közölni, de szeretnénk ha az LOD 2 a zeneboltok polcaira kerülhetne még a nyár elején, a fesztivál szezon kezdete előtt.

*Annyit hozzátehetek, hogy a DVD Live korongja a 25 éves évforduló kapcsán megrendezett Wacken Open Air fellépést fogja tartalmazni, a koronghoz pedig egy 16 oldalas könyvecske is mellékelve lesz, a korábbi LOD 1 kapcsán már „megszokott” történelmi kiadvány mellett. – dr.sabotage

Sodom, new album:

A gazdasági válság a zenei piacot is elérte. Ez sajnos a kiadónk (SPV) működésén is érezhető. Sok zenész rákényszerült, hogy elhalassza az új lemezének megjelentetést. De moyt úgy tűnik az SPV talpraállt és kész a munkára. Nagy hangsúlyt fektetnek az olyan bandákra mint mi, akik már korábban is bizonyítottak.

Gyakorlatilag olyan kész anyaggal rendelkezünk már, ami saját- és rajongóink igényeit is maradéktalanul kielégíti majd. Korábban Sodom albumon nem voltak még ennyire összetett dalszerkezetek és ennek ellenére mégis 100%-ig Sodom lesz az eredmény.

Jelenleg egy új studiót keresünk a felvételek rögzítéséhez, ami maradéktalanul megfelel a célul kitűzött magas minőségi elvárásainknak. Nyáron már biztosan elkezdjük a felvételeket, így ősszel legkésőbb Karácsony előtt boltokba kerülhet az új lemez.

Szeretném megköszönni mindenkinek a türelmet és kitartást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük